A Snowpiercer című posztapokaliptikus sorozat május 17-én debütált az amerikai TNT-n, egy héttel később pedig a Netflix kínálatába is megérkezett. A történet 2021-ben játszódik, hét évvel azután, hogy a világ jégbe fagyott, az emberiség megmaradt tagjai pedig egy olyan futurisztikus vonaton élnek, amely 365 nap alatt megkerüli a Földet. A járművet egy Wilford nevű milliárdos építette, melyen a társadalmi osztályharcok mellett az egyre fogyó élelmiszer is komoly gondokat okoz.

A széria első évados fináléja július 12-én került képernyőre, melynek végén egy rövid előzetesben rántották le a leplet Wilford kilétéről. A karaktert a folytatásban a Trónok harca egykori sztárja, Sean Bean alakítja majd, akit az HBO produkciójában Észak királyaként, Ned Starkként kedvelhetett meg a közönség. A színész ismert arról, hogy a legtöbb szerepében véres halált hal. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb jelenet az, amikor A Gyűrű Szövetsége végén egy ork halálra nyilazza Boromirt.

A Snowpiercer alkotója, Graeme Manson korábban arról beszélt, hogy legalább 5 évadosra tervezik a produkciót, ami azért jó hír, mert az első 10 részben felvázolt komplex világ kibontásához idő kell.

hirdetés

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban