Vadonatúj, európai sorozatot tűz műsorára július végétől az RTL Klub. A tíz részes brit produkció, a Riviéra egy romantikus krimi, melyet lélegzetelállító környezet, csodálatos ruhaköltemények, intrika, sok rejtély és összeesküvés jellemez. A készítők között megtaláljuk az Interjú a vámpírral rendezőjét, Neil Jordant, a szereplők között pedig több ismert sorozatsztár is feltűnik majd.

A Riviéra július 27-től, csütörtök esténként fél 10-től lesz látható dupla részekkel az RTL Klub műsorán. A történet főszereplője egy középosztálybeli, műkincskereskedéssel foglalkozó nő, aki szenvedélyes szerelemre lobban munkaadójával, a gazdag bankárral. Az újdonsült feleség ugyanakkor hirtelen özvegy lesz, mivel milliárdos férjét yachtjával együtt felrobbantják. A merénylet után szembesül a nő azzal, honnan is van ekkora vagyona néhai férjének, miközben annak korábbi családjával is meg kell küzdenie.

A főszereplőnőt Julia Stiles (Dexter, Napos oldal, Jason Bourne) alakítja, férjét pedig a Nyomtalanul című sorozat főhőse, Anthony LaPaglia. A férfi előző házasságában született legidősebb gyerekét a Trónok harca Ramsay Boltonjaként megismert Iwan Rheon játssza.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát