Charles Dance a Trónok harca első évadában bukkant fel először, a kegyetlen Tywin Lannister a rajongók egyik nagy kedvence volt, egészen addig, míg a negyedik szezon fináléjában Tyrion Lannister meg nem ölte a férfit. A karakter azóta semmilyen formában nem volt látható az HBO produkciójában. Charles Dance azonban továbbra is figyelemmel kísérte a Westerosban történteket, nemrég pedig egy amerikai lapnak fakadt ki arról, hogy mennyire nem tetszett neki a végeredmény. A Trónok harca szereplői közül a legtöbben védték a lezárást, egyedül Nikolaj Coster Waldau emelte fel a szavát a 8. évad ellen.

“Ha elém raknának egy petíciót, amely azt kéri, hogy az HBO forgassa újra az utolsó 6 epizódot, habozás nélkül aláírnám azt. Láttam az utolsó részt, hűséges nézője maradtam a szériának azt követően is, hogy kiírtak belőle. Fantasztikus sorozatnak tartottam a Trónok harcát és nagyon büszke voltam, hogy szerepelhettem benne. Imádtam a sok történetszálat, amelyet bemutattak a készítők és több olyan karakter is volt, akiknek a sorsa rajongóként is érdekelt. Sokan lehettek olyanok, akiknek tetszett a finálé, én azonban sajnos azok között voltam, akik csalódtak” – mondta a színész.

A Trónok harca rajongók hírhedt petícióját, amelyben azt követelték, hogy az HBO hozzáértő írókkal készítse el újra az utolsó szezont, mostanra közel két millióan írták alá.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna