A közönség és a szakma is egy emberként gyászolta Diana Rigget, amikor a The Avengers című klasszikus krimisorozat és a Trónok harca sztárja szeptember elején, 82 évesen elhunyt. A színésznő az HBO produkciójában Olenna Tyrellt alakította, aki nem ijedt meg Westeros legfontosabb figuráitól sem, egyik leghíresebb jelenetében útba igazította Daeneryst és utolsó perceiben Jaime Lannistert is kiosztotta. Diana Riggről kevesen tudták, de nem szerette visszanézni saját alakításait, így a Trónok harcából egyetlen részt sem látott.

“Imádtam Olennát játszani, mert úgy gondolom, azok a karakterek a legizgalmasabbak, akik nem a jó oldalon állnak, hanem van bennük némi csintalanság is. A Tyrell ház fejének rendkívül emlékezetes megszólalásai voltak, minden percét szerettem ennek a munkának. Vannak olyan színészek, akik arra vágynak, hogy a rajongók szeressék őket, én annak örülök, ha utálják az emberek a karakteremet.

Azon viszont sokan meglepődnek, hogy a The Avengersből és a Trónok harcából sem láttam egyetlen részt sem. Úgy tűnik, ezt a szokásomat megtartottam az évek alatt. Fogalmam sem volt, hogy milyen sokan rajonganak a produkcióért, amikor megkaptam a szerepem, előtte nem is hallottam a Trónok harcáról és később sem néztem bele” – mondta a színésznő egy korábbi interjújában, amelyet az amerikai sajtó most kapott fel.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban