A Trónok harca szereplői igazán kivételes helyzetben vannak, és itt most nem a több millió embert számláló rajongó táborra gondolunk. A széria mivel évadonként csak tíz epizódból áll, ezért a színészeknek a sorozat csak néhány hónapos elfoglaltságot jelent és a fennmaradó szabadidejükben akár mozifilmek forgatását is be tudják vállalni. Néha azonban közbeszól az élet, és a szereplőknek mérlegelnie kell, hogy maradnak-e korábbi szerepükben.

Nemrég a Fekete Vitorlákból ismerős Freddie Stroma került ebbe a helyzetbe, aki a hatodik évadban csatlakozott a Trónok harca stábjához, Sam fiatalabb testvérének, Dickonnak a szerepében. Stroma az ABC gondozásában készülő Time After Time miatt, már nem tér vissza a hetedik szezonban, mivel annak a munkálatai ütötték volna a Trónok harca forgatását.

A meglepő bejelentés természetesen nem jelenti azt, hogy Dickon karakterétől végleg el kell búcsúznia a nézőknek. A pletykák szerint, az HBO már meg is találta a karakter új megformálóját, a szintén a Fekete Vitorlákban látható Tom Hopper személyében. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei