Elérkeztünk az év leghosszabb ünnepi időszakához, a karácsonyhoz. Ez idő alatt a tévécsatornák különleges kínálattal készülnek és rengeteg télen játszódó, vagy családi film árasztja el a képernyőt. Emiatt a jövő héttől ünnepi műsorrend lesz érvényben a nagy csatornákon. December 24-től azonban nem csak a saját gyártások, hanem a török sorozatok egy része is szünetre megy.

A TV2-n november 21-én indult a Feriha helyén egy vadonatúj török produkció, a Cennet. A sorozat a premierje óta minden hétköznap 16:50-kor került képernyőre a csatornán, a jövő héttől azonban egy ideig nem lesz látható. December 24-től ugyanis filmeket sugároz délutánonként a Tények előtt a TV2. A Cennet január 2-án folytatódik új részekkel.

Szünetre küldi naponta jelentkező török sorozatát az RTL Klub is. Az Elif – A szeretet útján 2017 szeptemberében indult a csatornán, idén júniusban pedig már a második évadát kezdte vetíteni az RTL. A minden hétköznap 16:20-kor jelentkező török produkció december 24-től nem kerül képernyőre, a helyén filmek lesznek adásban az RTL Híradó előtt. Az Elif január 2-án tér vissza.

hirdetés

A Dunán április végén indult négyszáz részes török sorozat, a Sorsok útvesztője is szünetre megy, azonban nagyon rövidre, mivel csak december 24-én este nem kerül képernyőre. A produkció december 25-től a két ünnep között a szokott időben, 18:35-kor lesz látható minden nap a köztévé főadóján. Nem megy téli pihenőre a szintén új részekkel jelentkező A szultána sem. Az Izaurán hétköznap 14:55-kor vetített török sorozat a december 24. és 28. közötti ünnepi időszakban is adásban lesz. Ennek is köszönhető, hogy A szultána hamar, 2019 elején véget ér. A finál részleteiről itt írtunk korábban.

Az ünnepi időszakban csak a premier részekkel jelentkező török szériák vetítésében lesz változás, az ismétlések változatlanul képernyőn maradnak a megszokott időpontjaikban. December 24-től továbbra is látható lesz az Izaurán a Megtört szívek, a Kuzey Güney – Tűz és víz, a Bosszú vagy szerelem és a Seherezádé. A Sorozat+-on is adásba kerülnek az Ezel – Bosszú mindhalálig és a Szulejmán korábban már leadott részei. A Sony Max-on pedig a Szerelemre várva ismétlését sugározzák a szokott időben.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát