A The Witcher tavaly decemberben mutatkozott be a Netflixen, a produkció első évada szórakoztató lett, de sok tekintetben elmaradt a Trónok harcától. A Digital Spy nemrég arról számolt be, hogy a Ríviai Geraltról szóló sorozat készítője, Lauren S. Hissrich kis híján a rendkívül sikeres HBO-s fantasy miatt utasította vissza, hogy a lengyel Andrzej Sapkowski regényeinek adaptációján dolgozzon.

“Először nem mondtam a felkérésre, mert megijedtem a feladattól. Úgy gondoltam, hogy a rajongóknak és a produkciónak egy olyan showrunnerre van szükségük, aki ért a fantasy műfajához. Az olvasóknak mindig nagy elvárásaik vannak, ha a kedvenc könyvük filmes vagy televíziós adaptációjáról van szó. Elég, ha a Trónok harcára gondolunk. Íróként addig a pontig főleg karakterdrámával és családi történetekkel foglalkoztam, végül azonban a tapasztalataimat Geralt, Yennefer és Ciri sokrétűségének köszönhetően kamatoztatni tudtam” – mondta Hissrich a 3rd & Fairfax című podcastban.

A The Witcher 2. évadának felvétele február elején vette kezdetét, a koronavírus-járvány miatt azonban a munkálatokat le kellett állítani. Nagy-Britanniában nemrég a Filmintézet azt a döntést hozta, hogy a nemzetközi stábok szigorú szabályokat betartva visszatérhetnek a forgatáshoz. A Netflix fantasy szériájának stábja a hírek szerint augusztus első hetében folytathatja a munkát.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei