A The Walking Dead már régen nem azt a minőséget produkálja, amely miatt a rajongók többsége megszerette a zombis sorozatot. Ez jól látszik a kábeles széria zuhanó nézettségén, és azon, hogy több főszereplő is távozott a közelmúltban a produkcióból. Többek között a pilot óta jelenlévő Andrew Lincolnt (Rick Grimes) és Lauren Cohant (Maggie) is elvesztette a The Walking Dead. A sorozat egyik sztárja szerint a képregényadaptáció napjai meg lehetnek számlálva, és habár sokan még 5-10 évadon keresztül is szívesen néznék a történetet, a vártnál sokkal hamarabb lehet vége a zombis kalandnak.

“Az lenne a legjobb, ha még időben befejeznék a készítők a The Walking Deadet. Nem kellene megvárni, hogy önmaga paródiájává váljon a széria. Ha a képregényeket követi a produkció, akkor nagyjából 3 évad lehet még hátra az egészből. Természetesen a Robert Kirkman-féle alapanyaghoz képest sok változtatás van a televíziós adaptációban, de az én véleményem az, hogy a 12. évad után nem fog folytatódni a The Walking Dead” – árulta el Jeffrey Dean Morgan, aki a sorozat antihősét, Negant alakítja.

Az AMC zombis sorozata október 6-án tér vissza a 10. évadával, a folytatás azért is lesz izgalmas, mert a következő szezonban újabb főszereplő, Danai Gurira (Michonne) búcsúzik a The Walking Deadből. A produkció új évada idehaza az RTL Spike-ra érkezik.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát