Ma délután, 115 rész után véget ért a Cennet című népszerű török sorozat a TV2-n. A széria helyére csütörtöktől egy új, szintén török produkció érkezik. A hazájában 2013-ban indult Madárka (Calikusu) innentől kezdve minden hétköznap 16:45-től lesz látható a csatornán. A sorozat egyik főszereplője a Szulejmán és a Végtelen szerelem sztárja, Burak Özçivit. Részletek a TV2 közleményében:

Nem maradnak újdonság nélkül a TV2 nézői: a Madárka című török sorozat május 16-ától látható közvetlenül a Tények előtt, 16.45-kor a Szulejmán sztárjával, Burak Özcivit-tel a főszerepben.
Az eredetileg Calikusu című széria óriási siker volt Törökországban, így várhatóan a magyar nézők is kíváncsian követik majd a Resat Nuri Güntekin török író 1922-ben megjelent regénye alapján készült sorozatot. A történet egy fiatal, törékeny tanítónőről, Feridéről szól, akit Madárkának becéznek. Korán elvesztette az édesanyját, ezért a nagynénje nevelte fel a saját gyermekeivel együtt. Feride és unokabátyja, Kamran civódása gyerekkoruk óta végigkíséri kapcsolatukat. Nem tudják azonban, hogy a sors talán pont emiatt közös jövőt szánt nekik…

A 2013-ben készült sorozat címszereplőjét Fahriye Evcen alakítja. A történet érdekessége, hogy a férfimodellből lett sorozatszínész itt találkozott vele először, és a török álompár szerelme szinte a nézők szeme láttára bontakozott ki a forgatáson. Azóta is élénk figyelem övezi közös életüket Törökországban, 2018-ban kötöttek házasságot és Fahriye néhány hete adott életet első gyermeküknek. Kisfiuk, Karan első fotóira már óriási licitálás indult a török lappiacon.

hirdetés

A két főszereplő magyar hangja Fehér Tibor és Györfi Anna lesz, és olyan kedvelt magyar színészek szinkronizálták a sorozatot többek között, mint Kőszegi Ákos, Detre Annamária, Ullmann Mónika, Zámbori Soma, Ember Márk, Simon Kornél, Sáfár Anikó és Vándor Éva.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora