A tavalyi nyár valódi meglepetés sorozata volt a Stranger Things, amely rövid időn belül végleg belopta magát a nézők szívébe. A hirtelen érkező siker után garantálható volt a második évad, amely idén halloweenkor kerül majd a Netflix kínálatába. A hatalmas hírnév azonban a spoilerekre éhes rajongókat is magával hozta, így a széria producerének Shawn Levy-nek nem maradt más választása, mint segítséget kérni a Trónok harca készítőitől.

Levy az Entertainment Weeklynek mesélt arról, hogy az HBO-s kollégák milyen tanácsokkal látták el őt: “Szó szerint konzultálnunk kellett a Trónok harcás srácokkal, hogy megtanuljuk, pontosan milyen biztonsági előírásokra is van szükségünk. Az első évad alatt nem volt semmi hasonlónk, a második évad során viszont már kiterjedt biztonsági intézkedéseket használtunk a forgatókönyvvel és a történettel kapcsolatban. Arról viszont nem beszélhetek, hogy pontosak mik ezek, mivel félő, hogy az emberek feltörnék őket.”

Remélhetőleg az HBO valóban használható tanácsokkal látta el a Stranger Things csapatát, ugyanis a csatorna az elmúlt hónapok során, több Trónok harcával kapcsolatos fordulatot is képtelen volt titokban tartani.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei