Márciustól megalakul a TV2 Aktuális műsorok igazgatósága, melyhez a hír és magazinműsorok fognak tartozni (Tények, Mokka, Aktív, stb…). A vezetője Kökény-Szalai Vivien lesz, aki eddig a Story magazin főszerkesztője volt. A területet eddig irányító Azurák Csaba a későbbiekben egy saját műsort kap. Részletek a csatorna közleményben:

A Mokka, az Aktív és a Tények mellett új napi közéleti háttérműsorral jelentkezik a TV2, amelynek házigazdája Azurák Csaba lesz. A szakember a jövőben a Tények műsorvezetése mellett új megbízatására koncentrál, ezért főszerkesztői feladatait átadja. Azurák Csaba 2001 óta tagja a TV2 csapatának, dolgozott a Napló, a Mokka és a Tények műsorában. Irányítása alatt az elmúlt egy évben az infotainment műsorok a TV2 legsikeresebb produkciói lettek. A Mokka piacvezető, a Tények pedig most is a csatorna legnézettebb saját gyártású napi műsora. Nevéhez fűződik a díjnyertes tények.hu online hírportál elindítása. „Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója hónapokkal ezelőtt kért fel, hogy dolgozzam ki egy közéleti háttérműsor koncepcióját. Örömmel fogadtam kérését, hiszen mindig is úgy éreztem, hogy hiányzik a TV2 képernyőjéről egy ilyen típusú műsor” – mondta Azurák Csaba.

A csatorna Kökény-Szalai Vivient nevezi ki az aktuális műsorok igazgatójának, aki 13 éve dolgozik a média területén. 2003-tól 2011-ig a Színes Bulvár Lap (később Bors) külpolitikai, majd sztárrovatos munkatársa volt. 2011-ben az akkori Sanomához igazolt, előbb a Story magazin rovatvezetője, később vezető szerkesztője, felelős szerkesztője, majd 2014. július elsejétől főszerkesztője lett. Az elmúlt hat évben hat könyvet írt, ezek mindegyike vezette a sikerlistákat.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része