Az elmúlt két évadhoz hasonlóan, a Trónok harca mögött álló stáb ezúttal is főként Belfastban, és spanyolországban forgatja le a népszerű dráma következő szezonjának jelentős részét. A történet alakulása miatt azonban a készítőknek idén az eddigiektől teljesen eltérő, új helyszíneket is meg kellett látogatniuk a Spanyol Riviéra területén.

A The Watchers on the Wall rajongói oldal beszámolója alapján a Trónok harca spanyolországi munkálatai az Észak-Spanyolországban található Zumai városában fognak folytatódni, ahol a stáb már meg is kezdte a forgatásokhoz szükséges előkészületeket. A helyszínről érkezett fotók tanulsága szerint az alkotók főként az itt található tengerparti várat veszik majd igénybe, így könnyen elképzelhető, hogy az itt leforgatott jelenetek a korábban Stannis Baratheon birtokában lévő Sárkánykőn játszódnak majd.

hirdetés

Az itt folyó forgatások jelentőségét mutatja azon újabb szereplőválogatás híre is, amelyben olyan helyi 20 és 50 év közötti férfiakat keresnek statisztának, akik lehetőleg 178-195 centiméteres magassággal és esetleges katonai tapasztalattal is rendelkeznek.









hirdetés

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora