Richard Madden a Trónok harcában korábban az egyik legfontosabb szereplőt alakította, hiszen ő volt Észak királya, Robb Stark. A harmadik évad 9. epizódja szörnyű véget hozott karakterének, hiszen a Vörös Nászon elárulták és feleségével, valamint anyjával együtt kivégezték őket. Most a színész a brit The Timesnak nyilatkozott arról, hogy sokan azt gondolják, a Trónok harca teljesen megváltoztatta az életét.

“Most se járok limuzinnal, ami azt illeti, a menedzsereknek sokkal jobb dolguk van. A többség meg van győződve arról, hogy a Trónok harcával rengeteg pénzt kerestem, ez azonban közel sem igaz. Az önéletrajzom annak idején meglehetősen gyér volt, így a fizetésem is egy nagy nulla volt… Néha a mai napig előfordul, hogy buszozok, mert nincs pénzem taxira se” – árulta el Richard Madden. A színész a nyilatkozatában arra utalt, hogy mivel az első három évadában az HBO sorozata még nem volt annyira felkapott, így közel sem kerestek annyit a Trónok harcában szereplők, mint mostanában.

Évről-évre slágertéma, hogy a produkció 5 legfontosabb színésze, kvázi főszereplője fejenként 1,1 millió dollárt (315 millió forint) tesz zsebre részenként. A Trónok harca 2019 első felében tér vissza a képernyőkre a 8. évadával, az utolsó szezon 6 részes lesz. Richard Madden jelenleg a BBC új drámájában, a Bodyguardban játszik, az interjú is ebből az apropóból készült.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát