Komoly bajba került az X-Faktor élő show-jának egyik versenyzője. Petics Kristóf ittas állapotban lányokat zaklatott, majd az egyik hölgy ismerősét meg is verte, végül a rendőrség vitte el – adta hírül az RTL Klub. A produkció A tábor és A mentorok háza után, mostantól heti egy adással, szombatonként az élő döntőkkel folytatódik.

A továbbjutás után Kristóf – akárcsak a többi versenyző – felköltözött Budapestre, és megkezdte felkészülését az első élő show-ra. Egyik este a fiú elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Mivel Kristóf többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről – olvasható RTL Klub oldalán.

Az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. Kristóf felülkerekedett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott az „ellenfelének”. A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték Kristófot az őrsre, és bent tartották éjszakára.

hirdetés

Az ügyben megszólalt a tehetségkutató énekese is, aki a következőket mondta a Blikknek.

“Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Nem tudom, hogy én tetszettem neki, vagy a lányok, akikkel buliztam, de nagyon kellemetlen volt a helyzet. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác. Megfordultam, és kétszer ököllel a szeme közé ütöttem. Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör. Annyira elborult az agyam, hogy nincs is meg minden részlet, de valaki leszedett róla” – nyilatkozta a lapnak Petics Kristóf.

“Otthon azt tanították, ne bántsak senkit, de ha úgy alakul, inkább én legyek erőszakos, mint hogy engem terítsenek le. Ha visszamehetnék az időben, pontosan ugyanezt tenném. Alapvetően próbálok mindent a szavak erejével megoldani, de ez most így alakult” – sóhajtott Kristóf. “Apukám büszke volt rám, hogy férfiként viselkedtem, és kiálltam magamért” – tette hozzá a Blikknek.

Az X-Faktor négy válogató adása után az elmúlt hétvégén A tábor és A mentorok háza is adásba került. A következő hetekben szombat esténként élő adásokkal folytatódik a műsor. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát