Már javában forog a Trónok harca előzménysorozata Észak-Írország fővárosában, Belfastban. A produkciót Jane Goldman és George R. R. Martin készítik közösen, mely egyelőre Bloodmoon munkacímre hallgat és az HBO csak a pilotot rendelte be. A történet 5 ezer évvel az anyaszéria előtt játszódhat, egy sokkal misztikusabb világban, a spinoff női főszereplője, Naomi Watts szerint azonban a rajongóknak nincs okuk az aggodalomra.

“Kezdetben nagyon féltem attól, hogy a Trónok harca világában játszódó sorozatban szerepeljek, ugyanis tartottam azoktól az emberektől, akik fanatikusan imádják Westerost. Most már bízok benne, hogy nem lesz csúfos bukás az új produkció, és a rajongók találnak olyan újdonságokat, amelyekért a testvérszériában is odalesznek” – árulta el a korábban főleg mozifilmekben játszó színésznő.

“A Trónok harca napjaink egyik legfontosabb kulturális jelensége, az elmúlt években még azok is követték a sorozatot, akik alapvetően nem szeretnek tévézni. Az HBO produkciója újat mutatott a televíziózásnak, egyelőre furcsa belegondolnom, hogy ennek a családnak a részese leszek, ha minden jól megy” – tette hozzá Watts. A színésznő karakteréről, ahogy a többi szereplőről sem tudunk egyelőre sokat. Az eddigi hírekből csupán annyi derült ki, hogy Naomi Watts egy sötét titkokat rejtegető karizmatikus előkelőség bőrébe bújik majd. Amennyiben az HBO berendeli a Bloodmoon teljes első évadát, a legjobb esetben 2020 végén vagy 2021-ben kerülhet képernyőre.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor