Márciusban jelentette be az RTL Magyarország, hogy 7 év után visszahozza az egyik korábbi párkereső realityjét. A Házasodna a gazda 2012-ben csütörtök esténként jelentkezett az RTL Klubon és hatalmas siker ért el, de valamilyen furcsa okból akkor nem folytatták. A formátum úgy épül fel, hogy egy első, bevezető epizódban bemutatják a gazdákat, majd több hónappal később indul el a műsor normál menete.

Most kiderült, hogy a Házasodna a gazda első adása június 8-án, szombat este lesz az RTL Klubon. A reality 21 órakor kerül képernyőre, így Magyarország legnézettebb sorozata vezeti majd fel a gazdákat. A produkció várhatóan valamikor ősszel folytatódik.

A műsor első epizódjában megismerhetjük a nyolc párra váró gazdasszonyt és gazdát, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.

hirdetés

Ahogy már 2012-ben, a Házasodna a gazda első évadában látható volt – ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból – olvasható az RTL ismertetőjében.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor