Ma sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter, hogy milyen műsorokkal várják a nézőket az RTL Klubon. A főadó kínálatának ismertetése után elárulta azt is, hogy megújul a Cool. A médiavállalat első számú sorozatcsatornáján újfajta módszer szerint kerülnek majd képernyőre a sorozatok, alkalmazkodva a megváltozott sorozatfogyasztási szokásokhoz.

Február 18-tól még inkább a sorozatrajongóknak kedvez a Cool. Hétköznap 11:30 és 20:30 között tömbösített formában a jelenleginél még több szériát láthatnak majd a nézők. A csatorna egyik újdonsága a TV2 egykori népszerű krimije, a Monk – A flúgos nyomozó lesz. A nyolc évadot megélt sorozatot 2005 és 2010 között vetítette a TV2, utánuk pedig képernyőre tűzte az azóta hazánkban megszűnt Universal Channel, valamint a VIASAT3 és a VIASAT6 is. Jelenleg azonban egyik tévéadón sem látható hazánkban. Február 18-tól viszont minden hétköznap 18:30-tól dupla részekkel jelentkezik majd a Coolon.

A Monk után szinte minden hétköznap 20:30-tól más és más produkciók kerülnek képernyőre dupla epizódokkal. Hétfőnként a Doktor Murphy első évadát tűzi műsorra a csatorna. Keddenként a Halálos fegyver című szériát ismétlik meg az elejétől. Szerdán és csütörtökön a Dr. Csont, péntekenként pedig A mi kis falunk korábbi részeit láthatják a nézők. Éjszakánként a Gyilkos elméket vetítik. Az Amerikában hamarosan véget érő krimi 22:30-tól minden hétköznap két-két epizóddal jelentkezik majd, kivéve hétfőn és kedden, ekkor ugyanis A mi kis falunk egy-egy részét sugározzák.

hirdetés

A február 18-tól megújuló Cool műsorrendje úgy lett kialakítva, hogy harmonizáljon az RTL Klub és az RTLII műsorainak kezdési időpontjaival.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna