J. J. Abrams az egyik legelismertebb televíziós és filmes szakember Hollywoodban, akinek a neve a legtöbbek számára Az ébredő Erő és a Skywalker kora című Star Wars filmek miatt csenghet ismerősen. A rendkívül termékeny szakember az elmúlt években a Loston, a Westworldön, az új Star Trek mozifilmeken és az összes Mission: Impossible filmen is dolgozott. Abrams és produkciós cége, a Bad Robot most komoly együttműködést kötött az HBO-val, melynek keretein belül három új sorozatot is fejlesztenek. Ezek mindegyike az HBO Maxon – hazánkban az HBO GO-n – debütál majd.

A Stephen King rajongók számára jó hír, hogy rögtön sorozatnak rendelték be az Overlookot, melynek Abrams lesz az executive producere. A 10 részes széria a Castle Rockhoz fog szerkezetében hasonlítani, vagyis a Ragyogásból kölcsönöz karaktereket egy önálló történethez. A produkció a hírek szerint a könyv misztikus hoteljében játszódik majd, ahol eddig nem látott borzalmak elevenednek meg.

Abrams második vállalkozása egy egyelőre cím nélküli, a Justice League Dark című képregényekre alapozó széria lesz. A Watchmennel nemrégiben nagyot szakított az HBO, a kritikusok és a nézők is elismerték a szuperhősös alkotást. A rögtön sorozatnak berendelt új adaptáció esetében is valami hasonlóra lehet számítani, vagyis nem hétköznapi, nagyon sötét hangvételű igazságosztásra. Érdekesség, hogy az elmúlt években a Warner Bros megpróbálkozott a Justice League Dark mozis feldolgozásával, de belebuktak a projektbe. Az ismert csapat tagjai, úgy, mint Constantine és a Mocsárlény különálló szériákban már láthatóak voltak.

hirdetés

A Duster című új sorozatban, mely szintén az HBO Maxra érkezik J. J. Abrams már íróként is részt vesz, a produkció társalkotója LaToya Morgan (The Walking Dead, Vásott szülők) lesz. A történet az 1970-es évek Amerikájában játszódik, és egy olyan sofőrről szól, aki egy bűnszövetkezettel kerül kapcsolatba és egyre rázósabb megbízásokat vállal el.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban