A Homokkígyókat legutoljára akkor láttuk, amikor Ellaria Sand vezetésével átvették az uralmat Dorne-ban és összeálltak Olenna Tyrellel és Daenerys Targaryenékkel, hogy bosszút álljanak a sérelmeikért. Jessica Henwick, aki Nymeria Sandet alakítja közülük, érdekes interjút adott nemrég az EW-nek arról, hogy karaktere majdnem kimaradt a július 16-án (idehaza 17-én) érkező 7. évadból.

“Úgy tűnt, hogy nem lesz időm arra, hogy visszatérjek a Trónok harca forgatására, ugyanis a Marvel-féle Iron Fist felvételei 7-8 hónapig tartottak. Engedélyt kellett kérnem, hogy New Yorkból Belfastba repülhessek időnként, hogy felvegyük a jeleneteimet. Sokat jelent számomra a Trónok harca, ez a sorozat indította be úgy igazán a karrieremet” – árulta el a színésznő.

Henwick, aki az Iron Fistben kiemelkedő teljesítményt nyújtott, azt is elmondta, hogy a döntése előt gondolkozóba esett, hogy nem lenne-e jobb, ha karaktere egyszerűen eltűnne a képernyőről. “Az egyik producer azt javasolta, hogy mindenképp térjek vissza, másképp Nymeriának egyszerűen nyoma vész a történetből. Egy részem fontolgatta a dolgot, nem lett volna rossz ha a Homokkígyók egyikét olyan találgatások övezik innentől, mint Gendryt, akiről már évadok óta nem tudni, merre jár.”

hirdetés

A Trónok harca szereplője azt is elárulta, hogy a 7. évad feszesebbre lesz vágva, a kevesebb epizódszám miatt nem lesz idő az üresjáratokra. (Fotó: HBO)

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban