A The Order című misztikus sorozat 2019 március 7-én mutatkozott be a Netflixen, a 10 részes szezont követően pedig idén júniusban megérkezett a második etap is. A történet egy Jack Morton (Jake Manley) nevű egyetemistáról szól, aki a a Belgrave University-n egy titokzatos szekta és egy vérfarkas szövetség közötti több száz éve tartó háború közepébe csöppen. A legutóbbi etap különösen izgalmas volt, hiszen Jack amnéziás lett, így a nulláról kellett kezdenie a körülötte zajló bonyodalmak megértését. A The Order második évada világszerte népszerű volt, hazánkban is több héten keresztül a Netflix napi top10-es listájának első felében helyezkedett el.

“A következő hetekben döntenek a sorozat sorsáról, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy a The Order visszatér a harmadik évadával. Információink szerint jó nézettséget produkált a legutóbbi szezon, az pedig már csak a ráadás volt, hogy a kritikusoktól és a közönségtől is jó visszajelzéseket kaptunk. Optimisták vagyunk azzal kapcsolatban, hogy hamarosan további jó hírekkel szolgálhatunk. A tervek szerint az új részekben elszabadul majd a pokol és ismét a világvége fenyegeti majd a főszereplőket” – mondta Dennis Heaton, a The Order alkotója.

A stáb nemrégiben a koronavírus-járvány miatt online felületen megtartott Comic Conon ült össze. A készítők és a főszereplők itt beszéltek a lehetséges folytatásról. A TV Web ezzel kapcsolatban azt is megjegyzi, hogy amennyiben a Netflix el akarná kaszálni a The Ordert, nem erőltetné, hogy virtuális közönségtalálkozón népszerűsítsék az alkotást.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor