.

A jövő héten indul A mi kis falunk gyártójának új magyar sorozata

Írta: KTL | 2017. november 21. 07:00
Hosszú idő után jövő héten újra heti magyar fikciós sorozat indul a TV2-nél. December 2-án 21:30-kor lesz a Korhatáros szerelem premierje. A széria innentől kezdve minden szombat este képernyőre kerül. A produkció első évada 13 részes lesz. A Korhatáros szerelem egy romantikus vígjáték, mely arról szól, hogy egy 39 éves nő és egy 24 éves srác véletlen találkozásból szerelem szövődik. A kapcsolatot különböző lebukások után fel kell vállalniuk a rokonok, barátok, gyerekek és még a volt anyósa is. A sorozat olyan híres színészekkel érkezik mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván. A TV2 Csoport tegnap egy sajtóesemény keretein belül mutatta be a Korhatáros szerelem első két epizódját. Az első 15 percet leszámítva a széria nagyon jónak tűnik, simán hozzá az RTL sorozatainak, a Válótársaknak és A mi kis falunknak a minőségét. A széria nagyon vicces, de egyben a története is érdekes és a színészi alakítások is igazán remekül sikerültek.
A TV2 Csoport programigazgatóját arról kérdeztük, hogy miért pont a Korhatáros szerelem mellett döntöttek és mit kell tudni a vetítésről. "Nagyon sok koncepciót megnéztünk. Olyan formátumot kerestünk ami a TV2 hosszútávú arculatába beleillik és ami a legszélesebb nézői rétegeket meg tudja szólítani. Számos koncepció megvizsgálása után erre a formátumra esett a választásunk. December 2-ától vetítjük a sorozatot és mivel a szombat estéket a karácsonyi és szilveszteri ünnepnapokat nem érintik, ezért szünet nélkül lesz látható a TV2-n" - mondta Fischer Gábor a SorozatWikinek. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy miért pont szombat, a TV2 legendásan leggyengébb napján kerül képernyőre: "A szombat azért is jó, mert mint említettem nem kell az év végi ünnepnapok miatt szünetre küldeni. Ez egy 13 részes széria esetén kizökkenést okozhat. Ezen kívül szeretnénk a hétvégénket is tovább erősíteni és azt gondoljuk, hogy ez a tartalom alkalmas rá. A Korhatáros szerelem egy olyan napra került, amikor igazán erős tartalom akkora már nem lesz és a nézők egy valódi magyar tartalmat kapnak. A sorozatot szombat este akár az egész család meg tudja nézni, direkt ezért 12-es karikának megfelelően készítettük is el" - mesélte a programigazgató.
Fischer Gábor ezen kívül hozzátette, hogy nagyon bizakodóak a szériával kapcsolatban. A nézettség tekintetében a TV2 főműsoridős átlaga feletti eredményeket vár és abban bízik, hogy a szombat esték kimagasló pontja lesz. A Korhatáros szerelmet a TV2 Csoport fő műsorgyártójával közösen, A mi kis falunkat is gyártó ContentLAB & Factory készíti. A cég részéről a sorozat showrunnerét arról kérdeztük, hogy mi a legnagyobb erőssége a szériának. "Két nagy erőssége is van. Az egyik a casting, mely szerintem nagyon erős lett. Nemcsak azért mert sztár sztárszereposztásunk van, hanem mert a mellékszereplőkre is olyan színészeket tudtunk megtalálni, akik még szerethetőbbé teszik a produkciót. A másik pedig, hogy szerintem nagyon ki vannak éhezve az emberek egy romantikus vígjátékra, ugyanis nagy hiány van ebből a magyar piacon. Pont ezek miatt nagyon bízunk abban, hogy a nézők szeretni fogják" - mondta Hámori Barbara a SorozatWikinek.
Rengeteg sorozat készül most Magyarországon, nyáron pedig amikor a Korhatáros szerelem forgatásai elindultak, akkor végképp sok szérián dolgoztak hazánkban. Arról érdeklődtünk, hogy miként találtak szakembereket a produkcióhoz és hogy sikerült ennyi nagy színészt leigazolni. "A ContentLAB & Factory számára az, hogy A mi kis falunk, amit mi gyártottunk ennyire sikeres lett, hatalmas előny a hazai piacon. Pont ezért nagy szeretettel és örömmel jöttek hozzánk a színészek és a többi szakember. Arra számítanak, hogy megint jó sorozatot fogunk készíteni. Ezen kívül Kapitány Iván, akivel közösen visszük a céget, szintén garancia a sikerre" - mesélte a produkció showrunnere. Hámori Barbara szintén csatornaátlag feletti nézettséget vár. Azt mondta, A mi kis falunknál ezt bőven túltejesítették, de nyilván a TV2-nél nem lehet ilyen magas számokat elvárni. A TV2 Csoport most kezdett el erősíteni, így ők is kíváncsiak, hogy milyen számokat fog elérni a sorozatuk.


További hírek

8 dolog, amit nem tudtál az Álarcos énekesről

Március 25-én adják át a Televíziós Újságírók Díját

Távozik a Reggeli egyik fontos műsorvezetője

Három hónap szünet után tér vissza az egyik legnépszerűbb sorozatHozzászólások