Márciusban számoltunk be róla, hogy több éves szünet után új, heti magyar sorozat készül a TV2-re. Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár főszereplője Stohl András lesz, de a produkcióban fontos karaktert alakít a Barátok közt korábbi sztárja, Szőke Zoltán is. A történet Bödörékről szól, akik kénytelenek Budapestre költözni úgy, hogy előtte még a falu határát sem lépték át. Korábban egy bennfentes információi alapján megírtuk, hogy a produkció stábja a veszélyhelyzet ellenére folytatta a munkát, a kollégákat pedig sűrűn tesztelik. A gumikesztyű, illetve maszkviselés a színészek kivételével mindenki számára kötelező.

Elképzelhető, hogy a forgatás első napjaiban még mindenki védőfelszerelésben volt, frissen kiszivárgott képek alapján azonban tegnap, a felvételek újrakezdésétől számított harmadik nap a többség maszk nélkül dolgozott a TV2 új sorozatán. A Media1 olyan fotókhoz és videókhoz jutott, amelyek alapján a Stohl András főszereplésével készülő új TV2-s sorozat, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár újraindított forgatási munkálatain a stáb nagy részén, köztük a rendezőn és az operatőrön sem maszk, sem kesztyű nem volt csütörtökön Biatorbágyon, miközben egészen közel álltak egymáshoz – olvasható a hírportálon. A képeken látható Stohl András és Szőke Zoltán, valamint a produkció rendezője, Radnai Márk is, akik a biztonsági előírásokat nem betartva, másfél méternél sokkal közelebb dolgoznak együtt a többiekkel.

A stábtagok a Media1 által közzétett fotók alapján egymás közelében tartózkodva cigarettáztak is, és többször is az arcukat piszkálták, holott az Operatív Törzs napi rendszerességgel hívja fel arra a figyelmét, hogy pont ezeket a dolgokat ne csinálják az emberek. Az alábbiakban még néhány, a Media1 által közzétett kép látható:

hirdetés

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát