Az amerikai FOX kis híján kénytelen volt elkaszálni az idehaza az RTL Klubon futó Halálos fegyver sorozatot az egyik főszereplő, Clayne Crawford (Martin Riggs) miatt. 2018 tavaszán derült ki ugyanis, hogy a színész minősíthetetlen hangnemben beszélt munkatársaival, kollégája, Damon Wayans (Roger Murtaugh) pedig miatta sérült meg az egyik felvételen. A mára lecserélt Crawford most egy podcastban beszélt arról, hogy a FOX szerinte túl szigorú volt vele, a Halálos fegyver pedig az alkotók miatt vált elviselhetetlenné.

“Olyan ez, mint egy cirkusz, ahol azért kell elzárni a stábot és díszletet építeni köréjük, mert másképp veszélyesek lennének a külvilágra. A sorozat készítői képtelenek voltak kordában tartani a Halálos fegyveren dolgozókat, velem pedig különösen méltánytalanul bántak. Azzal zsaroltak, hogy nyilvánossá teszik, ahogy üvöltözök az egyik segédrendezővel, pedig fizetésmegvonást és dühkezelő tréninget is vállaltam az eset miatt” – árulta el Clayne Crawford.

A színészt az dühítette fel, hogy még idén augusztusban is az ő nevével próbálták népszerűsíteni a sorozatot a médiában, pedig a szeptember 25-én debütáló 3. évadban már Seann William Scott veszi át a balhés sztár helyét.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része