Január elején indult az RTL Klubon a csatorna új napi sorozata, a Drága örökösök. A produkció már az első részeivel parádés nézettségi eredményeket ért el, és azóta is remek számokat hoz. A szériában több ismert színész is szerepet kapott, élükön a nagypapát alakító Koltai Róberttel. A napokban pedig egy újabb olyan színész csatlakozott a Drága örökösökhöz, akit az RTL Klub nézői nagyon jól ismerhetnek

Németh Kristóf első nagy szerepe a Szomszédok című teleregényben volt, majd ezt követően 1999-től 2012-ig ő alakította a Barátok közt egyik legnépszerűbb egykori szereplőjét, Kertész Gézát. Később, 2014-ben visszatért a sorozatba, ám azóta nem láthatták a nézők az RTL Klubon. A színész tavaly azonban újra tévézett, és rögtön két produkcióban is feltűnt a TV2-n. Játszott a csatorna nagyszabású realityjében, A legbátrabb párosban, és a Korhatáros szerelem második évadában is. Ezekről a munkáiról is mesélt a SorozatWikinek adott interjújában.

A színész öt év után a héten ismét visszatért az RTL Klubra, ám ezúttal nem a Mátyás király térre, hanem Ökörapátiba. Ő alakítja ugyanis a Drága örökösök egyik új szereplőjét, Subicz Jánost. A történet szerint a falu polgármesterét börtönbe zárták, a megüresedett helyére pedig többen is pályáznak. Az egyik polgármesterjelölt a Németh Kristóf által játszott Subicz. A színész a Blikknek nyilatkozott a szerepéről: elmondása szerint a figurája egy tipikusan vidéki, “okosba megoldó” karakter, aki felborzolja majd a kedélyeket. Németh Kristóf emellett kiemelte azt is, hogy nagy öröm számára újra egy napi sorozatban szerepelni. (Fotó: Koncz Márton)

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban