Craig Mazin érdekes pályafutást tudhat a magáénak, hiszen miután az alkotó olyan filmeken dolgozott, mint a Horrorra akadva 3. és 4. része, illetve a Másnaposok széria, 2019-ben váratlanul lerakott egy mesterművet az asztalra. Az 5 részes Csernobilt a kritikusok és a nézők is imádják, az IMDb legjobban értékelt sorozata lett, a készítő pedig pár napja a Decidernek nyilatkozott arról, hogy miképp tudná elképzelni a folytatást.

“Ha odamennék az HBO-hoz és mondanám nekik, hogy szeretném egy második évaddal folytatni a Csernobilt, valószínűleg nem zavarnának el azonnal. Az új részek szólhatnának egy másik borzalmas tragédiáról, amelyet átélt az emberiség, mint mondjuk Fukusima vagy Bhopál volt. Valószínűleg azonban nem ezt a vonalat követném, ha egy antológia sorozatban gondolkodnék, szeretek nyomozni, így szívesen boncolgatnék más szovjet titkokat is” – árulta el a Csernobil alkotója.

Sok újság feltette a kérdést, hogy várhatóan folytatódni fog-e a produkció valamilyen formában, Craig Mazin azonban egyelőre lehűtötte a kedélyeket és egy határozott nemmel válaszolt. A Csernobilról írt kritikánk itt olvasható el, de érdemes az oroszok, a produkcióra adott reakciójába is belemerülni. (Fotó: HBO)

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna