A Bűbájos boszorkák 1998 és 2006 között volt látható Amerikában, melyet a mostanra megszűnt The WB csatorna vetített. A produkció hazánkban is népszerű volt, elsőként a TV2 mutatta be, később olyan tévéadókon is megismételték, mint a FEM3, a FOX, a Prime és a TV4. A történet középpontjában három lánytestvér álltak, akik olyan modern boszorkányok voltak, akiknek a rájuk törő misztikus ellenségeken kívül a hétköznapok problémáival is fel kellett venniük a harcot. Alyssa Milano a produkcióban Phoebe-t alakította, aki nemrég a nyilvánosság elé állt és arról mesélt, hogyan élte meg, hogy ő is azok között a hollywoodi sztárok között volt, akik megfertőződtek a COVID-19-cel.

A koronavírus-járvány az USA-ban rendkívüli méreteket öltött az elmúlt hónapokban, a The Witcher és a Trónok harca színésze, Kristofer Hivju mellett a szintén az HBO szériájában szereplő Indira Varma, a Lost és a Hawaii Five-0 sztárja, Daniel Dae Kim és a Breaking Bad főszereplője, Bryan Cranston is megfertőződtek. Alyssa Milano tünetei sajnos nem voltak enyhék, a színésznő elmondása alapján nagyon megszenvedte a betegséget.

“Soha nem voltam még ilyen beteg, mindenem fájt. Nem éreztem a szagokat. Olyan volt, mintha egy elefánt a mellkasomra ült volna, annyira nem kaptam levegőt. Az étel nem maradt meg bennem, rengeteget fogytam. Lázas voltam, fájt a fejem, lényegében a koronavírus összes tünete kijött rajtam. Március végéig két COVID-19 tesztet is csináltattam, ezek azonban negatív eredményeket mutattak. Később elmentem egy magánlaborba, ahol antitesteket találtak a szervezetemben. Mindenkit figyelmeztetek rá, hogy a tesztelés nem a legjobb Amerikában, sokkal többen lehetnek betegek, mint ahány emberről tudunk” – írta Alyssa Milano az Instagram oldalán.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban