A koronavírus-járvány nem kíméli a színészvilágot sem, a betegséget még márciusban elkapta a Trónok harca korábbi sztárja, Kristofer Hivju. Ezt követően a Rómából és a Trónok harcából ismert Indira Varma is fertőzöttnek bizonyult, illetve az HBO vámpíros sorozatából, a True Bloodból és a Tökéletes hang filmekből ismert Anna Camp is nemrég jelentette be, hogy átesett a betegségen. Most újabb világszerte ismert sorozatsztár állt a nyilvánosság elé, a Breaking Bad főszereplőjét, Walter White-ot alakító Bryan Cranston számolt be arról, hogyan vészelte át, hogy ő is elkapta a koronavírust.

“Tudom, hogy a legtöbben úgy érzitek, mintha börtönbe lennétek zárva, és valószínűleg elegetek van ebből az egészből. Arra bátorítalak benneteket, hogy legyetek még egy kicsit kitartóak! Szigorúan betartottam azokat a járványügyi szabályokat, de még így is elkaptam a koronavírust. Ijesztőnek hangzik, főleg, hogy mostanra Amerikában több, mint 150 ezren belehaltak a betegségbe.

Én azok között voltam, akiken enyhe tünetek jelentkeztek. Szerencsés voltam, de így is arra buzdítalak benneteket, hogy hordjátok azokat a maszkokat, mossatok kezet és tartsátok másoktól a távolságot. Együtt túl leszünk ezen, de be kell tartanunk a szabályokat!” – írta Instagram posztjában a Breaking Bad sztárja.

hirdetés

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban