Korábban itt írtunk arról, hogy a sorozat két főszereplője, Emily Deschanel és David Boreanaz, valamint a széria alapjául szolgáló regény-sorozat írója, Kathy Reichs dollármilliókért perlik a 20th Century Fox anyavállalatot és a szériát Amerikában vetítő FOX csatornát. Ez még december elején derült ki, azóta sem született döntés a perben, és a FOX csatorna váltig állítja, hogy ez nem fogja befolyásolni a sorozat jövőjét, azonban ma a Television Critics Association eseménysorozaton a FOX bejelentette, hogy már tervezik a Dr. Csont befejezését.
Még nincs végleges döntés a sorozat jövőjéről, de a FOX egyik vezetője, Dana Walden, a TCA eseményen ma azt nyilatkozta, hogy „Nem szeretnénk, ha csak úgy eldöcögne a végéig ez a sorozat. Stílusosan és elsőrangúan akarjuk elbúcsúztatni. Szeretnénk a döntésünket hamarosan bejelenteni.” Walden azt is hozzátette, hogy ugyan a döntés még nem született meg, de azt ígérik, hogy „elég időt adnak majd a producereknek, hogy egy jelentőségteljes befejezést készíthessenek majd”. Azt is megjegyezte, hogy a pernek nincs köze a döntéshozatalban. Azonban nagy a valószínűsége, hogy a pénzügyek miatt ér véget a sorozat.

Felmerült az is, hogy mi lesz, ha a per miatt a két főszereplő úgy dönt, hogy nem szeretné folytatni a sorozatot. Walden azt nyilatkozta, hogy „Nem csináljuk a sorozatot David és Emily nélkül. Így a jelenlegi tárgyalások arról szólnak, hogy folytatjuk-e a sorozatot és azt jelentjük be, hogy a 12. évad lesz az utolsó, vagy pedig már a 11. évaddal véget ér a széria”.
Eközben szintén a pernek köszönhetően a sorozat még nem tért vissza a téli szünetéről Amerikában és a FOX továbbra sem adott meg mid-season premier dátumot a 11. évad második felének.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna