Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek adott januári interjújában beszélt először arról, hogy még idén egy új magyar telenovellát indíthatnak. Az új szériáról azóta semmi hír nem érkezett, egészen mostanáig. A Media1 információi szerint a sorozat címe Bátrak Földje lesz és a forgatása már el is kezdődött. Az új telenovella készítője pedig a műfajban legnagyobb tapasztalattal rendelkező Kalamár Tamás lehet. A szakember 2015-ig producerként felelt a Barátok köztért és szintén az ő nevéhez fűződik a Szeress Most!, és az Oltári csajok is.

Kalamár Tamás 2017-ben, az Oltári csajok forgatásán
A hírportál úgy tudja, hogy a Bátrak Földe különlegessége többek között az lesz, hogy kosztümös széria lesz, így a múltban fog játszódni. A Media1 megkereste az RTL Magyarországot, de a Marketing és Kommunikációs Igazgatóság azt válaszolta, hogy a kellő időben tájékoztatni fogják a nézőket a terveikről.

A Bátrak Földje mellett a múlt héten a SorozatWiki írta meg először, hogy az RTL Klubra egy másik új sorozat is érkezhet még az idén. Jófiúk címmel egy új, hetente jelentkező vígjáték kerülhet képernyőre, melyet A mi kis falunkat is rendező Kapitány Iván készíthet.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél