A Trónok harca már az első évadában formabontó volt, abban a tekintetben, hogy az új nézőket brutális fordulatokkal tudta sokkolni a sorozat. Ned Stark lefejezése után jött a vérengzős Vörös Nász, aztán a Joffrey halálát hozó Lila Nász, de említhetnénk a Cersei által Királyvárban elkövetett merényletet, Jon feltámadását, vagy épp Viserion jégsárkánnyá alakulását. A produkció színésze, a Jorah Mormontot alakító Iain Glen szerint a befejező szezon se lesz unalmas, a nézők nem győzik majd kapkodni a fejüket a látottak miatt.

“Mindig a váratlanra kell számítani a Trónok harca esetében. A sorozatban megismert történetmesélés pont ezért működött ilyen jól az elmúlt években. A 8. évad pedig tele lesz meglepetésekkel” – árulta el Glen, aki hozzátette, hogy az utolsó 6 epizód méltó lesz ahhoz a magas minőséghez, amellyel eddig az HBO szériáját azonosították. Innentől spoileresen folytatjuk.

A színész arról is beszélt, hogy Jorah számára véget érnek az öngyilkos küldetések, a fináléban már Daenerys mellett lesz a karakter, a belső körébe tartozva. “Az utolsó etap a jó és a gonosz végső csatájáról fog szólni” – mondta a Trónok harca színésze, ez alapján pedig az újságok rögtön azon kezdtek spekulálni, hogy Daenerys és az Éjkirály között zajlik majd a végső leszámolás, melynek Jorah is részese lesz.

hirdetés
hirdetés

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre