Tavaly ilyenkor már javában zajlott a Trónok harca forgatása, idén azonban még el sem kezdődött. A sorozatba ugyanis megérkezett a tél, a készítők pedig hideg, havas jeleneteket szeretnének bemutatni. Egyes helyszíneken a következő hónapokban indul el a munka, míg Izlandon csak jövőre. A későbbi forgatások miatt a 7. évad sem érkezik meg tavasszal, az HBO a nyár közepén jelentette be, hogy jövő nyáron folytatódik csak a széria. Egyelőre elég keveset tudni az új évadról, de a csatorna casting-felhívása alapján kiderül, hogy milyen új karakterekre számíthatunk jövőre:

Harcos: 35-45 év közötti színészt keresnek. A karakter egy kemény külsejű “gorilla” egy pitbull harci képességeivel. A színésznek ezen kívűl jártasnak kell lennie a harcban és készülhet arra is, hogy nagy mennyiségű szövege is lesz. Annyit még lehet tudni, hogy nem Dothraki harcost alakít majd és szeptemberben kell forgatnia.

Pap: A 60-as éveiben jár. Tiszteletre méltó pap, morális tekintéllyel. Elsősorban fehér színészt keresnek, angol akcentussal és karakteres arccal. A színészre szeptember 22-től lesz szükség feltehetőleg egy héten keresztül.

hirdetés

Tábornok: 40-45 év közötti vezető beosztású katonai tiszt, elsősorban itt is fehér színészt keresnek és lehetőleg szintén brit akcentussal. A színésznek szeptember 6-tól kell ráérnie.

Hadnagy: A húszas éveiben jár, atletikus, fizikailag fitt és fegyelmezett harcos. A szerepre egy közelkeleti külsejű színészt keresnek, ez alapján egy Dothraki karakterről lehet szó. Több napon is forgatni fognak vele, szeptember és november közepe között.

Csinos hölgy: Egy attraktív, fiatal hölgyet keresnek egy kurtizán szerepére, aki igencsak biztos a saját dolgában és jó a beszélőkéje is. Fontos megjegyezni, hogy teljesen meztelen jeleneteket is forgatnak majd vele, és egy héten keresztül valamikor október elején számítanak rá.

Fiatal Lord: A húszas évei végén járó, jóképű fiatal Lord, brit akcentussal. Vele szeptember 20-tól kezdődik az egy hetes forgatás.

Kapu őr: Húszas éveiben járó, karakteres és magabiztos északi legény, aki egyenes beszédű. A szerephez elengedhetetlen a kiváló arcjáték, mivel több komoly jelenetben fog szerepelni. Ezen kívül elvárás az intelligencia és a humorérzék is. A színészre október közepétől egészen november közepéig lesz szükség.

Várősi őr: 30-as éveiben jár, angol akcentussal beszél. A szerep leírása szerint az éjszakai őrsége alatt elfog egy gyanúsan viselkedő személyt. Október közepén forgatnak majd vele egy héten keresztül.

Kereskedő: 40-es éveiben jár és egy forgalmas estén megszáll egy fogadóban. A karakter egyáltalán nem harcol, a megjelenésére pedig bármilyen etnikumú színészt szívesen látnak, ami arra utal, hogy a karakter valahonnan Essos környékéről származhat. A jeleneteit november első hetében veszik majd fel. (Fotók: HBO)

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél