.

9 éve távozott főszereplő tér vissza ma este a Barátok köztbe

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. július 13. 18:01
Lóránt Kriszta hét évig a Barátok közt egyik főszereplője volt, majd 2011 tavaszán távozott a produkciótól. Az általa megformált Ferenczi Orsolya a Mátyás király tér egyik legfontosabb lakója volt és most is több szálon kötődik a sorozat karaktereihez. Ő Bözsi mama egyik lánya, Tünde testvére, Aliz nagynénje és Laci volt felesége, valamint pszichológusként több lakót is kezelt. A színésznő távozása óta kétszer feltűnt egy-egy rövidebb szerepre és ma este több év után visszatér a Barátok köztbe - adta hírül a produkció.
„Igazi időutazás és óriási élmény volt újra bemenni a Barátok közt épületébe, és találkozni sok régi ismerőssel. Azt gondoltam, hogy ha már több mint 20 éve megy egy sorozat, akkor a közreműködők fáradtak és fásultak, ezzel szemben mosolygós, friss emberekkel találkoztam, akik tele voltak kreatív ötletekkel. Ugyan csak egy rövid jelenetet rögzítettünk, de igazán jól esett abban a közegben lenni. Kicsit olyan érzés volt, mint amikor valaki sok év után visszamegy oda, ahol a gyerekkorát töltötte. Mély kötődése van a helyhez, hirtelen előtörtnek az emlékek; furcsa és misztikus is egyben” – mesélte Lóránt Kriszta. Dr. Ferenczy Orsolya videotelefonon jelentkezik be, testvérével, Tündével beszél, aki igen nehéz helyzetben van: nem tudja, miként viszonyuljon unokája, Luca nemkívánt terhességéhez.
„Orsolya a történetben továbbra is külföldön él, és pszichológusként igyekszik jó tanáccsal ellátni a családját. A saját életem azonban Magyarországhoz kötődik. A sorozat után nem távolodtam el a szakmámtól, néhány kollégámmal létrehoztam egy gyermekszínházat, amit sokáig működtettünk, illetve egy utazó társulattal dolgoztam. A magánszínházak helyzetének változása, majd a világjárvány miatt azonban most légüres térben érzem magam. Befelé figyelek, és próbálom kirajzolni azt az utat, amin tovább fogok haladni. Lenne kedvem magánszínházat csinálni, de a természet is közel áll hozzám, és olyan programokat is örömmel szerveznék, ahol a gyerekek jobban megismerik a környezetüket. Semmit sem akarok mindenáron, az évek során sokkal türelmesebb, bölcsebb lettem, hagyom, hogy a sors megmutassa: merre induljak. Az azonban biztos, hogy ha ismét a Barátok közt felé terelne az élet, szívesen mondanék igent” – tette hozzá Lóránt Kriszta.


További hírek

Így telt a Barátok közt utolsó forgatási napja (videó)

Több befejezést készítenek a Barátok köztnek

Lecserélik a Barátok közt egyik visszatérő szereplőjét

Rendhagyó, új műsor indul


Hozzászólások