2019 elején, új helyszínen kezdik forgatni a Trónok harca első testvérszériájának a pilotját, mely ezer évvel az anyasorozat előtt játszódik. Eddig két fontosabb szereplőt jelentett be az HBO, az egykori mozisztár, Naomi Watts és a Poldarkból ismert Josh Whitehouse személyében. Most kiderült, hogy rajtuk kívül kik lesznek a produkció állandó színészei. A tradícióknak megfelelően fiatal, aránylag ismeretlen arcokról van szó. Közülük kiemelkedik Jamie Campbell Bower neve, aki a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1-ben, illetve a Grindelwald bűneiben is szerepelt. A fiatal színészre a Camelot nézői is emlékezhetnek, a 2011-es sorozatban Bower Artúr királyt alakította.

A The Long Night fontos láncszeme lesz Naomi Ackie is, aki a Star Wars: Episode IX-ben kapott állítólag fontos szerepet. A Trónok harca előzménysorozatában fontos karaktert játszik még Denise Gough (Titanic: Blood & Steel), illetve Georgie Henley is, akinek a Narnia krónikái rajongói örülhetnek leginkább. A Mások támadását és a Hősök korának végét elbeszélő spinoffban láthatjuk még Sheila Atimot (Harlots), Ivanno Jeremiah (Black Mirror), Alex Sharpot (To The Bone) és Toby Regbót (To The Bone) is. A szereplőgárda tehát igen változatos lesz, valószínűleg könnyű lesz új kedvencet választani a Trónok harca világában játszódó előzményszériából. Amíg brutálisan meg nem ölik őket.

A széria legkorábban 2020-ban kerülhet képernyőre az HBO-n és az HBO GO-on. A szereplőkön kívül még egy fontos bejelentést tett a csatorna, elárulták, hogy a pilot rendezője SJ Clarkson lesz. A Trónok harcának nem volt még női direktora, így érdekes lesz látni, hogy Jane Goldman showrunnerrel mit hoznak ki Westeros múltjából.

hirdetés
hirdetés

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max