Meglepő bejelentést tett csütörtökön az RTL Klub. 6 év után visszatér az egyik legrégebbi műsoruk, a Reggeli. A produkció a 2000-es években meghatározó pontja volt a csatornának, majd 2011-ben a válság miatt szűnt meg. Később ugyan az RTL Klub készített reggeli műsort 808 – Minden reggel címmel, de nem volt túl sikeres és 2015-ben meg is szűnt. A sajtóban azóta többször is felmerült, hogy a csatorna újra gyártani fog reggeli produkciót, de ezt Kolosi Péter programigazgató mindig cáfolta. Úgy látszik most megváltoztak a terveik. Részletek az RTL közleményében:

A 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakozató reggeli műsora az RTL Klubon futó Reggeli volt. A műsort olyan sztárok vezették hosszú időn át, mint Alföldi Róbert, Stohl András, Novák Péter, Csonka András, Szujó Zoltán, Barabás Éva, Balázsy Panna, Lilu, Ördög Nóra, Keleti Andrea, Peller Mariann, Szily Nóra, Katona Klári, Horváth Éva vagy Mádai Vivien. A műsor stílusteremtő volt a maga korszakában, szerves része lett a hétköznapoknak.

A műsor 2011-ben ért véget, de az RTL Klub úgy döntött, hogy 2017-ben jelentős újítások mellett újraindítja sikerműsorát. Bár a régi-új műsor gyökerei és szellemisége azonosak, a tervek szerint áprilisban képernyőre kerülő új Reggeli a televíziózás világában végbement változásokat maximálisan leköveti majd. Egy minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor várható, amely a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza majd fel.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része