2012-ben a Foci EB szüneteiben volt látható a Büntető című műsor a VIASAT6-on, melyben bikinis lányok fociztak. 6 év után idén a Foci VB félidejében tér vissza a műsor, mely VIASAT6-on vagy a mindiGO alkalmazáson lesz nézhető. A műsorvezető és kommentátor Horti Gábor lesz, kezdés június 14-én. Részletek a csatornát üzemeltető Sony Pictures Television Networks közleményében:

A 2012-es Labdarúgó-Európa-bajnokság szüneteiben sugárzott Büntető nagy sikerére való tekintettel a 2018-as labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinek félidejében ismét csinos magyar lányok bizonyítják, a futball nemcsak a férfiak játéka. A műsorban a meccsek végeredménye a játékosok sportteljesítményén múlik, és nem a vb hivatalos mérkőzéseinek fényében alakul. A meccsek szüneteiben a vb-n részt vevő országok színeiben 5 fős csapatok rúgnak büntetőket. A játékban összesen 12 csapat vesz részt. A csoportküzdelmek során az összes csapat a csoportjában szereplő mindhárom másik csapattal is megmérkőzik. A csoportküzdelmekből az egyes csoportok első két helyezettje, valamint a két legjobb csoportharmadik – összesen 8 csapat – jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Itt már minden mérkőzés addig tart, amíg az egyik csapat nem győz, tehát döntetlen nincs. A két döntőbe jutott csapat végső küzdelmét a világbajnokság döntőjének szünetében, július 15-én láthatjuk.

A mérkőzések a VIASAT6-on kívül az Antenna Hungária mindiGO Sport alkalmazásában is követhetők és visszanézhetők lesznek. A kifejezetten sport tematikára épülő, lineáris és interaktív tartalmakat egyaránt kínáló mindiGO Sport szolgáltatás a hazai piacon egyedülállónak mondható, hiszen hasonló, kifejezetten sport tematikájú élő adásokat és egyéb interaktív funkciókat kínáló tematikus OTT-szolgáltatás még nem indult hazánkban. A mindiGO Sport applikáció Android és IOS eszközökre ingyenesen letölthető, valamint a ezen a weboldalon is elérhető.

hirdetés
hirdetés

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re