Hivatalos címe egyelőre nincsen még a Trónok harca előzményszériájának, melynek csak a pilot epizódját rendelte be az HBO, a produkció szereplőgárdája azonban kezd összeállni. Naomi Watts leigazolása után nem sokkal a csatorna bejelentette a spinoff férfi főszereplőjét, majd 8 további új szereplőről érkeztek hírek, köztük a Harry Potter és a Narnia krónikái sztárjaival. A héten kiderült, hogy a J. K. Rowling adaptációk Rita Vitrolja is érkezik a The Long Night munkacímű szériába, most pedig az HBO 5 új színészt jelentett be, akik állandó szereplők lesznek a Trónok harca előtt több ezer évvel játszódó történetben.

A friss nevek közül a legnagyobb egyértelműen John Simmé, aki a Doctor Who című brit sci-fi sorozatban játszotta a főszereplő ellenlábasát, a Mestert. Rajta kívül fontos karaktert fog játszani a Trónok harca előzménysorozatában Richard McCabe, a The Wallander és a Philip K. Dick’s Electric Dreams színésze. A Luke Cage nézői számára Marquis Rodriguez sem lesz ismeretlen, ő a Marvel szuperhősös szériájából érkezik, de a The Crown című Netflixes történelmi drámában feltűnt John Heffernan és egy fiatal tehetség, Dixie Egerickx is színesíti majd a szereplőgárdát.

A Trónok harca testvérsorozatának pilotját idén nyáron kezdik forgatni. A Trónok harca 8. évadának fináléja után leghamarabb egy évvel mutatkozhat be az előzményszéria az HBO-n. A produkció készítője Jane Goldman, executive producerként pedig George R. R. Martin is közreműködik.

hirdetés
hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát