A Netflixet sokan szeretik és a koronavírus-járvány miatt, részben a mozik bezárását követően egyre többen kezdték el használni. Az online videotár hónapról-hónapra rengeteg friss tartalmat kínál a nézőknek, de emellett gyakran kaszál el olyan sorozatokat, amelyekben még bőven lenne puskapor. Cikkünkben most összeszedtünk 5 olyan közkedvelt produkciót, amelyeknek a sorsa még mindig nem dőlt el.

1. Űrhadosztály (Space Force)
Donald Trump tavaly nyáron utasította a Pentagont és a Védelmi Minisztériumot, hogy hozzák létre a hatodik katonai szervezeti ágazatot. Az űrhadosztályt 2020-ig fel is állították, a Netflix nem sokkal később pedig bemutatott egy új tévésorozatot, amely ezt a döntést parodizálta ki. A főszerepekben olyan sztárok voltak láthatóak, mint Steve Carell (The Office), Lisa Kudrow (Jóbarátok), vagy éppen John Malkovich (Az új pápa). A What”s On Netflix korábban arról írt, hogy biztosan jön az Űrhadosztály 2. szezonja, a Netflix azonban a mai napig nem erősített meg semmit. A szakma rossz fogadtatása és a járvány miatt pedig veszélyben lehet a széria.
2. Narcos: Mexico
A Diego Luna főszereplésével készített Narcos spinoff, a Mexico legutóbbi évada idén februárban debütált az online videotáron. Az új részek Kolumbia után Mexikóba kalauzolnak, a 80-as évekbe, és a Felix Gallardo által vezetett Guadalajara Kartell felemelkedéséről szólnak. A 2. etap Kiki Camareno (Michael Pena) meggyilkolása után veszi fel a fonalat, ennek hatásait, illetve a DEA bosszúhadjáratát láthatjuk. A Narcos: Mexico bizonyította, hogy Pablo Escobar után is van élet a műfajban, a Netflix azonban egyelőre semmit nem közölt hivatalosan a folytatásról.
3. The Order
A The Order című misztikus széria egyike volt a Netflix legnépszerűbb nyári sorozatainak. A történet egy Jack Morton (Jake Manley) nevű egyetemistáról szól, aki a Belgrave University-n egy titokzatos szekta és egy vérfarkas szövetség közötti több száz éve tartó háború közepébe csöppen. A széria 2. évada óriási cliffhangerrel ért véget, úgy tűnt, hogy az egyik főszereplő életét vesztette a fináléban. A The Order rengeteget fejlődött, a megemelkedett fizetések és az évadról évadra növekvő büdzsé, valamint a koronavírus-járvány hármasa miatt azonban szintén veszélyben van a sorozat.
4. Cursed
A Trónok harca utódjaként harangozták be, a Katherine Langford (13 okom volt) főszereplésével készített sorozat 1. évada azonban inkább a fiatal korosztályt célozta meg. A történet Thomas Wheeler és Frank Miller képregényének adaptációja, melyben egy Nimue nevű tinédzser lányt láthatunk, aki egy Arthur nevű zsoldossal felkerekedik, hogy eljuttasson Merlinhez egy kardot. Kerülőúton, de a Tó Hölgyének legendáját láthatjuk kibontakozni, mely az első 10 rész alapján rengeteg negatív kritikát kapott. A Netflix még semmit nem jelentett be a folytatásról, de mivel a fantasy műfaja még mindig eléggé elhanyagolt a tévében, kár lenne, ha kaszát kapna.
5. Esernyő Akadémia
Néhány napja számoltunk be róla, hogy az egyik főszereplő szerint veszélyben lehet a Netflix legnézettebb nyári sorozata, az Esernyő Akadémia is. A produkcióból, mely a My Chemical Romance egykori énekesének képregényén alapul, eddig két évad készült el. A különleges képességű fiatalokról szóló széria több, mint két héten keresztül vezette Amerikában a Netflix napi top10-es listáját, amire eddig soha nem volt példa. Az amerikai sajtó szerint a késlekedés hátterében egyértelműen a koronavírus-járvány állhat, vélhetően az online videotár ki akarja várni, mire biztonságosak lesznek a forgatási körülmények. Persze ha sokáig húzódik a dolog, akkor előfordulhat, hogy a színészek nem fognak ráérni, és emiatt el kell kaszálni a sikerprodukciót.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban

hirdetés