Gundel Takács Gábor az egyik legnépszerűbb és legelismertebb műsorvezető, az elmúlt években számos műsor házigazdája volt. 5 éve azonban nem indult új vetélkedője, hanem a korábbiakat vezette, több országos nagy csatornán. A mai nap viszont nem csak azért különleges, mert új game show-val jelentkezik, hanem mert ezt teljesen új csatornán teszi. A KérdezŐ ma este indul a VIASAT3-on és innentől kezdve minden hétköznap 20 órakor új részekkel jelentkezik.

Nem csak Gundel Takács Gábor számára nagy dolog a KérdezŐ indulása, hanem a VIASAT3 számára is különleges. A csatorna ugyanis 6 év után jelentkezik újra tudásalapú vetélkedővel. A KérdezŐ (Who’s Asking?) egy több országot már meghódító nemzetközi formátum, melynek tulajdonosához többek között olyan nagy múltú formátumok köthetőek, mint a Maradj, talpon! A VIASAT3 vadonatúj game show-jában az a nem mindennapi, hogy nem a műsorvezető, hanem az egész ország kérdezhet.

A stúdióban egy hatalmas ledfalon mennek körbe azok az arcok, akik a játék folyamán felteszik a feladványokat. A vetélkedő első felében két pár felváltva kap kérdéseket. Ezek közül négy arc jelenik meg, akiknél a kép alapján meg kell tippelniük, hogy mi a foglalkozásuk. A tippek alapján el kell dönteniük, hogy kinek a szakmája állhat a legközelebb a tudásukhoz. Miután kiválasztották, akkor elképzelhető, hogy mellétippeltek, de ha ki is találták, hogy mit dolgozik, akkor sem biztos, hogy azzal kapcsolatban teszi fel a maga kérdését. A játék egy pontján pedig a párok nehezítésképp a másik két versenyzőnek választanak Kérdezőt.

hirdetés

A játék második felébe az a pár jut be, akik több pénzt szereztek. Itt már a sztárlépcső következik, ahol közismert emberek teszik fel a kérdéseiket. Itt is kapcsolódhat a foglalkozásukhoz, családjukhoz, de éppen a hobbijukhoz is az adott kérdés, és ezáltal többet is megtudhatunk róluk. A KérdezŐ ugyan tudásalapú vetélkedő, de nagyon változatos és látványos, pont ezért lehet érdekes belenézni azoknak is, akik a hagyományos kvízeket nem szokták követni. Hogy milyen lesz Gundel Takács Gábor vadonatúj vetélkedője? Kiderül mától minden hétköznap 20:00-kor a VIASAT3-on! (Fotó: Labancz Viktória)

(A cikket a Sony Pictures Television támogatta.)

hirdetés

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show