Egészen elképesztő ami a TV2-nél folyik! Másfél órája írtuk meg, hogy Kárász Róbert távozik a TV2-től, – többen azt írják, hogy kirúghatták -, azóta pedig további 3 embert távolítottak el a Tények körül. Nem dolgozik már TV2-nél Dudás Ádám, aki a csatorna indulása óta, 19 éve a tévé munkatársa volt. Az elmúlt években a Tények Reggel és a SuperTV2-s Tények műsorvezetője volt, aki a következőképpen búcsúzott a Facebookon:

“Majdnem 19 év – ennyit töltöttem a TV2-nél. Ennyi egy házasság életében is rengeteg. Sok-sok minden változott (a logó legalább négyszer), én maradtam a régi. Köszönöm az elmúlt éveket azoknak, akikkel minőségi munkát végezhettem, és akik mindeközben a barátaim lettek. Még találkozunk! ”

Dudás után kirúgták Zöldhegyi Katalint, a Tények vezető külpolitikai szerkesztő-riporterét, aki nemrég még a brüsszeli terrortámadásokról tudósított és szintén a csatorna egyik legrégebbi munkatársa. Nem sokkal a Tények adáskezdése előtt eltávolították Horváth Csabát, a hírműsor felelős szerkesztőjét, aki a mai adást is összerakta. Megkerestük a TV2-t, ahol az utóbbi két Tényekes távozását megerősítették a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban