.

18 éve nem látott szereplő tér vissza a Barátok köztbe

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2020. március 27. 20:25
A Nóra testvérét, Rozit alakító Rácz Rita 2000-ben tűnt fel először a Barátok köztben. 20 éve csak egy rövidebb ideig volt képernyőn, majd 2002-ban visszatért a Mátyás király térre. A Magyar Állami Operaház énekese akkor fél évig fontos szereplője volt a produkciónak, majd azóta nem volt látható benne. A szerdai epizód végén viszont 18 év után újra feltűnt, a minden hétköznap 17:10-kor és 22:15-kor az RTL Klubon látható napi sorozatban.
A történet szerint Nóra unokahúgát, Larát kereste, ekkor találkozott össze véletlenül a féltestvérével. A pénteki Barátok köztben pedig a készítők elhelyeztek egy 18 évvel ezelőtti felvételt, melyben Rozi bejelenti Nórának és Miklósnak, hogy megtartja a babáját. A SorozatWiki úgy tudja, hogy a nagy visszatérő Rácz Rita a következő hetek egy fontos szereplője lesz. Megkérdeztük a művésznőt, hogy milyen volt két évtizede és most dolgozni a Barátok közt stábjával. „Nagy megtiszteltetés volt, hogy 20 évvel ezelőtt már dolgozhattam a Barátok közttel. Akkor még ez volt az egyetlen napi sorozat Magyarországon és rendkívül izgalmas munkának éltem meg. A Nórát alakító Varga Izabellával forgattam a legtöbbet, akivel nagyon jó viszonyba kerültünk. Sokat segített nekem és rengeteget tanultam tőle, akkor és most is” – emlékezett vissza.
„Örültem, amikor felhívtak, hogy visszatérne Rozi karaktere. Az Operaházban általában naiva szerepeket énekelek, ez a karakter azonban egyaltalán nem ilyen, így egy új oldalamat mutathatom meg. Nagyszerű érzés volt visszatérni a Barátok közt stábjához és most is élveztem a közös munkát velük. Nagyon kedvesen fogadtak és örültem, hogy 18 év elteltével is emlékeztek rám” – mesélte Rácz Rita a SorozatWikinek.


További hírek

Így telt a Barátok közt utolsó forgatási napja (videó)

Több befejezést készítenek a Barátok köztnek

Lecserélik a Barátok közt egyik visszatérő szereplőjét

Rendhagyó, új műsor indul


Hozzászólások