Az Odaát az amerikai CW csatorna egyik legrégebben futó sorozata, amely 2005 szeptembere óta látható és jelenleg az utolsó, 15. évadánál tart a tengerentúlon. A produkciót az RTL Klub vetítette elsőként idehaza, az első részt 2006 őszén mutatták be Magyarországon. Az Odaátnak a magyar képernyőkön sanyarú sorsa van, 2007 és 2011 között egyetlen új részt sem mutatott be a produkcióból az RTL Klub, ezért a szinkronos nézők nagy lemaradásban vannak vele.

A 9. évadot például 2018 januárja és áprilisa között adta le az RTL Klub, majd 8 hónapos szünetet követően 2019 első három hónapjában láthatta a magyar közönség a 10. szezont is. Az M2 Petőfi TV 2017-ben kezdte el adni az Odaátot az első résztől kezdve, majd az RTL Klubot követően a 10. évadot is megismételték. 2019 márciusa óta azonban nem lehetett tudni, hogy mikor és hol folytatódik a szörnyvadászos sorozat.

Most kiderült, hogy 14 év után az Odaát eddig idehaza nem látott részei új csatornára, az RTL Klub helyett az M2 Petőfi TV-re érkeznek. A 11. évad premierje február 4-én, 22:30-kor lesz. A jövő héttől heti három epizódot vetítenek a csatornán, kedd-szerda-csütörtök esténként lesz látható a széria. Arról egyelőre nem tudni, hogy a későbbiekben az RTL Klubon is folytatódik-e majd a produkció. Amerikában eredetileg 2015 ősze és 2016 májusa között adták le a hamarosan idehaza is bemutatásra kerülő évadot, mely 23 epizódból áll.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyáron, de nem a korábban kiszivárgott napon érkezik a legújabb Star Wars sorozat

Drága örökösök, Mellékhatás, Szujó Zoltán, VV vetítés - itt az RTL összes friss bejelentése

Gundel Takács Gábor lesz az idei Televíziós Újságírók Díjának műsorvezetője

Ezt tudni a Hazatalálsz ma induló 2. évadáról (x)

2024-ben visszatér a Kalandra Fal és az Álarcos énekes - évértékelő interjú Kolosi Péterrel

Vastag Csaba fontos szerepet kapott a Megasztárban