13 kisebb szolgálatónál még az idén elérhető lesz az RTL Most+, így összesen már 52 cég tévés ügyfelei igényelhetnek majd kódot az RTL Magyarország prémium platformjára. Az RTL Most+-on élőben nézhetőek a médiavállalat csatornái, bizonyos tartalmak előbb tekinthetőek meg és a felhasználók jóval kevesebb reklámmal is találkozhatnak, mint a sima RTL Moston.

Fontos bejelentés, hogy januártól az Éjjel-Nappal Budapest új epizódjai az RTLII-s vetítés előtt megnézhetőek lesznek az RTL Most+-on. A platformra egy munkanappal előbb kerülnek majd fel a legújabb részek. A ValóVilág10 powered by Big Brotherhöz, a BeleValóVilág mellett egy újabb kísérőműsor indul. A „Jöttem, láttam, buktam”-ban a Párbajokon alulmaradt játékosok mindennapokba való visszatérését követhetik nyomon. A produkció első két epizódja limitált ideig az RTL Most, majd az RTL Most+ platformon érhető el.

A felület felhasználói már a televíziós premiert megelőzően megtekinthetik A lány című amerikai sorozat részeit. Hetente két újabb epizód válik elérhetővé a misztikus elemekkel tűzdelt szériából, amely egy Long Island-i kisváros seriffjéről szól, aki egy lezuhant repülő roncsai közelében egy kislányt talál, aki a jelek szerint sértetlenül megúszta a katasztrófát, ám nem emlékszik semmire, még a nevét sem tudja megmondani. Csakhamar rejtélyes és megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történnek a békés kisvárosban, a kislányról pedig mind több és több kormányzati ügynökség szeretne mindent megtudni.

hirdetés

December 18-tól pedig A Tanár 1-2. évadának részeit nézhetik meg a renitens, diákjaiért mindenre kész tanerő rajongói.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban