A legkisebb országos amerikai csatorna, a CW mostanra ismertté vált arról, hogy tömegesen rendelnek be új évadokat sorozataikból. Ez most sem volt másképp, hiszen tegnap bejelentették, 13 produkciójuk is új évaddal folytatódik a 2020/2021-es szezonban.

Biztosan lesz 2. évada a Batwoman című újdonságnak, mely A zöld íjász univerzumához kapcsolódik és Bruce Wayne unokahúgáról szól, aki szuperhősnek áll Gotham városában. Emellett folytatódik a 2. etapjával a Nancy Drew (a képen) című misztikus újdonság, és visszatér a Roswell: New Mexico című sci-fi produkció is a 3. szezonjával. A CW bekérte az In the Dark című tragikomédia 3. évadát és az All Americanből szintén a 3. szezont. Az eleinte gyengélkedő Charmed (Bűbájos boszorkák) reboot is biztosan visszatér a 3. etapjával, ahogy a Legacies – A sötétség öröksége című Vámpírnaplók spinoff is.

A CW évek óta erősen épít a szuperhősös produkciókra, melyek a DC világához kapcsolódnak. Ezek közül a Batwoman mellett visszatér a 2020/2021-es szezonban a Black Lightning a 4. évadával, A holnap legendái a 6. szezonjával. A Flash – A Villámban Barry Allen kalandjai is biztosan folytatódnak a 7. szezonban és Supergirl sem áll le a világ megmentésével a produkció 6. etapjában. A legkisebb országos csatorna berendelte még a Dynasty 4. évadát és a Riverdale 5. szezonját. A zöld íjászt (Arrow), az Odaátot és A visszatérők (The 100) című szériákat már korábban elkaszálták, így ez a három közönségkedvenc sorozat már biztosan nem folytatódik.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban