A CW az elmúlt napokban szinte egyszerre rendelte be az összes fontos sorozatát. 10 produkció is új évaddal folytatódik a legkisebb amerikai országos csatornán.

A 300. epizódjához közeledő Odaát (Supernatural) úgy tűnik, hogy tényleg nem mostanában fog befejeződni, hiszen bekérték a széria 15. évadát. Emellett biztosan jön a Riverdale 4. etapja, de a Dynasty is folytatódik a 3. szezonjával, ahogy a Charmed (Bűbájos boszorkák) rebootjából is bekérte a második évadot a CW. A fantasy rajongók is örülhetnek, hiszen a Legacies – A sötétség öröksége című Vámpírnaplók spinoff is biztosan érkezik a 2. szezonjával.

Jó hír a szuperhősös sorozatok rajongóinak, hogy a csatorna berendelte A zöld íjász (Arrow) 8. évadát, de ezen kívül érkezik még a Flash – A Villám 6. szezonja, illetve jön a Supergirl 5. etapja is. Az egyik legelborultabb képregényes produkció, a Holnap legendái (Legends of Tomorrow) sem ér véget természetesen, Caity Lotzék az 5. évados visszatérésükre készülhetnek. A CW-n a 3. etapjával folytatódik a Black Lightning is.

hirdetés

Így már csak néhány újonc, az All American és a Roswell: New Mexico sorsa kérdéses. A visszatérők (The 100) és az In The Dark jövője nem dőlt el még. Az iZombie, a Szeplőtelen Jane és a Crazy Ex-Girlfriend pedig korábban kaszát kaptak.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban