Mi lehet jobb annál, hogy Bran Stark végre visszatér a Trónok harca új évadában és megtudjuk, mi lett vele? Az, hogy rajta kívül még 9 másik karakter is újfent tiszteletét teszi a hamarosan debütáló epizódokban. Brant legutoljára akkor láttuk, amikor elment megkeresni a háromszemű varjút, még a negyedik évadban.

Ez a mitikus alak szintén tiszteletét teszi majd a 6. évadban. Hű társa, Hodor ugyancsak ekkor bukkant fel legutoljára a sorozatban, akit sok rajongó ugyancsak hiányolhat. Rajtuk kívül visszatér még Meera Reed, aki a 4. évadban a testvére, Jojen torkát vágta el, és Yara Greyjoy is, aki Theont próbálta meg kiszabadítani a Boltonok fogságából.

Ugyancsak ismét felbukkan Edmure Tully, aki a Vörös Nászon elvette Walder Frey lányát, ami után szépen börtönbe csukták. A harmadik évadból visszatér még Brynden Tully, aki Robb Stark lemészárlásáról elmenekült. De ugyancsak ebből a szezonból látható lesz még az öreg Balon Greyjoy is, akinek Theon hímtagját dobozban küldték el a Boltonok. Illetve a Havas Jon halála miatt érdekes Thoros is újfent tiszteletét teszi.

hirdetés

A rosszarcok közül még látható lesz a 6. évadban Walder Frey is, akit remélhetőleg azért hoznak vissza, hogy végezzenek vele. Érdemes belegondolni, hogy itt csak azokról van szó, akiket hivatalosan bejelentettek, rajtuk kívül lehetnek még meglepetés visszatérők – Jon, itt most rád néz mindenki -, illetve új szereplők is lesznek. Bár, idén lakat alatt tartanak mindent az új évadról, nagyon keveset tudunk a folytatásról. Főleg, hogy innentől már a könyvolvasók se okoskodhatnak, mert szétválik a tévésorozat és a regények történéseinek sodra.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része