Az HBO GO 2011-ben indult Magyarországon, mára pedig a Netflix mellett a legnépszerűbb fizetős online videótár. Több mint 7000 órányi film, sorozat és gyerektartalom érhető el rajta. Az elmúlt években többek között olyan nagy sorozatok voltak először itt láthatóak, mint a Trónok harca, a Csernobil, a Westworld, Az ifjú Sheldon, vagy épp az Utódlás. Az HBO GO azonban 10 év után, jövőre kivezetésre kerül a régióból.

Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője ma bejelentette a Web Summit konferencia egyik beszélgetése alkalmával, hogy 2021 második félévében megkezdődik az HBO európai streaming szolgáltatásainak HBO Max-ra való átállása.

Az HBO Max idén májusban indult Amerikában és az HBO tulajdonosa, a WarnerMedia filmes és televíziós könyvtárából kínál tartalmakat. Innentől a médiavállalat új sorozatai is ide érkeznek először. Az HBO Max-on a tengerentúlon már 15 ezer órányi tartalom elérhető, mely kétszerese a magyar HBO GO-nak, viszont számos olyan program, ami a hazai online videótáron megtalálható, az amerikain nem. Várhatóan az HBO Max hazai változata a legtöbb olyan sorozat felkerül majd, ami az HBO GO-n is megnézhető, de biztos lesznek olyan tartalmak, amik az HBO Max-ra nem kerülnek át. Ezen kívül a magyar HBO GO más hasonló online videótárakhoz képest nagyon kedvező áron, mindössze havonta 1890 forintért elérhető és kérdés, hogy az HBO Max mennyibe fog kerülni.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban