Ismeretlen forrásból több híres amerikai sorozat évadkezdése, illetve folytatása is kiszivárgott az internetre az elmúlt napokban. Mostanában ehhez hasonló eset nem történt, ezért is meglepő, hogy többek között A visszatérők (The 100) is az áldozatok között van, a scifi széria 6. évadának első két része látott az április 30-ai premier előtt napvilágot. Ezen felül kikerült az Amerikai istenek 2. etapjának ötödik, hatodik és hetedik epizódja, valamint a Knightfall 2. szezonjának harmadik és negyedik része is.

A FOX új komédiája, az április 16-án érkező Bless This Mess sem úszta meg a szivárogtatást, a szitkom pilotja került ki idő előtt az internetre. A CBS új katonás jogi drámája, a The Code első része is nézhetővé vált, de az In the Dark első 3 epizódja, a Chi 2. szezonjának második, harmadik, negyedik és ötödik része, valamint a The Bold Type című dramedy 3. etapjának első három epizódja is a szivárogtatás áldozata lett.

Érdekesség, hogy nem minden sorozat úszta meg pár résszel a rosszindulatú akciót, hiszen a Ramy című Hulus vígjáték és a Starz újonca, a Charlotte Hope (Trónok harca) főszereplésével készült The Spanish Princess is a teljes évadával került ki az internetre.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna